Friday, 27 March 2009

Meeting the AF7 students on Day One

Thanks to emeraldL01 I can share on my blog the experience of my first meeting with my "students" at AF. What struck me was their positive energy and how motivated they seemed and that they all came from the same place, wanting and willing to be transformed, and they showed the faculty just how motivated they were which blew me away. The troops are all motivated and ready (most of them, anyway... but this is only day 1!), now all we need is a great battle plan and the will to fight and WIN!

7 comments:

ahmad syahmi bin kasmun said...

smoga datuk tiara tidak berputus asa dan terus lg berusaha mencapai transformasi yg boleh menjulang nama anak malaysia dipersada dunia..keep it up n good luck..:-)

noryanti said...

salam ,Datin Seri selamat berkenalan ok nama saya noryanti , sebenarnya saya tidak pernah menjadi peminat af tetapi selepas you menjadi pengetua ...saya menjadi peminat no 1 anda, Datin you got an aura ...semoga berjaya untuk melahirkan ikon yg serba boleh...dalam pada maaa yang sama tahniah atas kejayaanPGL ....HARAPAN BESAR SAYA UNTUK BERTEMU Datin Seri Suatu masa nanti ....

Huey said...

Datin, boleh suruh yazid ikat rambut dia cam ninja x?

D'Rimba said...

Makin biasa-biasa program realiti ni. Hanya Siti dan Jaclyn punyai bakat luar biasa....Lain biasa sahaja.

farhazoeLa said...

auntie tiara must be penat kan nak handle acdmy yang memang well known in Malaysia. anyway, i am one of the fanatic fan of Hafiz. his vocal adores me!

adik aliaa said...

kakak saya mmg minat kakak...Saya suka kakak jadi PGL tapi saya x leh tengok PGL masa tu...saya cari kat youtube cuma ada part 1 je...Blh x kakak keluarkan cd PGL?

adik aliaa said...

kakak saya minat kakak...saya suka kakak jadi Puteri Gunung Ledang dan saya x sempat nk tengok kat istana budaya...Saya dh lm ingin beli cd dia..saya cari x ada pun...blh x kakak bagitahu mcm mn nk dptkan cd dia?